Ruladă cu brânză de vaci şi ness

220

Ingrediente:
3 ouă; 2 linguri amidon; 2 linguri (1+1) făină din tărâţe de ovăz; îndulcitor praf şi lichid, câteva picături esenţă vanilie; Ness; 3 linguri lapte 0,1%; 1 pachet (250 grame) brânză de vaci 0,2%.

Mod de preparare:
Se bat albuşurile cu puţină sare, se adaugă gălbenuşurile, apoi 4 linguri îndulcitor pulbere, 1 lingură făină din tărâţe de ovăz şi 2 linguri amidon. Se toarnă compoziţia în tavă, pe hârtie de copt şi se coace 10 minute la 170 grade. Se scoate din cuptor, se rulează împreună cu hârtia de copt. Se prepară crema amestecând brânza cu îndulcitor lichid, esenţă de vanilie, ness după gust şi 1 lingură făină din tărâţe de ovăz încălzită cu 3 linguri lapte. Se umple rulada, se rulează la loc şi se poate consuma imediat.
Selecţie realizată de Daniela Scafeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here