Roboți pentru dezinfecție în școlile de la sat. Contract de 500.000 lei!

1075

Trei școli dintr-o comună din județul Gorj vor fi dotate cu roboți pentru curățenie și dezinfecție. Proiectul este finanțat din fonduri europene, în contextul pandemiei de Covid-19. Contractul are o valoare de circa o jumătate de milion de lei.

Trei unități de învățământ din comuna Polovragi vor beneficia de roboți pentru dezinfecție și dispozitive de purificare a aerului. Proiectul finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructura Mare – POIM, are o valoare de peste 450.000 de lei, fără TVA.
„Produsele care fac obiectul achiziţiei sunt necesare pentru activitatea de prevenire, depistare şi tratare a virusului şi pentru protejarea elevilor si personalului instituțiilor de învățământ din localitate, împotriva îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV=2. Chiar şi după încetarea stării de urgenţă şi ulterior a stării de alertă, Școala Gimnazială nr. 1 Polovragi îşi propune să deţină, prin implementarea acestui proiect, măsuri de protecţie adecvate împotriva îmbolnăvirii cu coronavirusul SARS-CoV-2”, se arată în caietul de sarcini. În total vor fi achiziționați trei roboți și vor fi cumpărate 14 dispozitive pentru purificarea aerului, cu filtre UV. Automatizarea dezinfectării cu lumină ultravioletă îmbunătăţeşte sănătatea şi siguranţa, contribuind la lupta împotriva COVID-19.
Procedura de achiziție este una simplificată, ofertele putând fi depuse până pe data de 1 iulie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here