Roberta Crintea aniversează 20 de ani pe scena folclorului românesc

1230

După un album de excepție, după videoclipuri realizate profesional și după milioane de vizualizări la piesele sale, îndrăgita solistă de muzică populară Roberta Crintea surprinde din nou, acum poate mai mult ca oricând. Un obiectiv de o importanță majoră, un țel, un scop pe care cu sârguință vrea să-l atingă este un spectacol de zile mari, un spectacol de anvergură, care se va desfășura la cea mai mare sala din România: Sala Palatului. Este vorba despre un spectacol aniversar, la 20 de ani de debut pe scena muzicii populare. Biletele s-au pus deja în vânzare și se găsesc la Sala Palatului, dar și online, pe: vandbilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro, entertix.ro și myticket.ro.

Împreună cu Roberta Crintea, urcă pe scenă orchestra LĂUTARII DIN CHIȘINĂU, dirijată de Nicolae Botgros, alături de nume mari ale folclorului românesc, alăturandu-se corpul de balet al Ansamblului Artistic Profesionist Doina Gorjului și cei doi dirijori: Aurel Blondea și Marcel Parnica.

Spectacolul are loc în  data de 30 martie 2019 la Sala Palatului din București. Detalii în ediția de luni a cotidianului Gorjeanul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here