Reunire la Târgu-Jiu

873

Reunirea pandurilor este programată în această după-amiază. Jucătorii se vor prezenta pentru primele antrenamente sub comanda lui Adrian Bogoi, meciurile din eşalonul secund urmând să debuteze pe 4 august.
Tehnicianul gorjenilor a declarat că îşi doreşte fotbalişti noi în toate compartimentele, dar, deocamdată, nu s-au semnat înţelegeri cu alţi jucători.“Ne vom reuni la ora 17.00, îi aşteptăm pe toţi jucătorii pe care îi avem sub contract. Ştiţi foarte bine că Băjan a plecat la Viitorul, aşa că nu ne vom mai baza pe el. Am purtat discuţii cu conducerea, în mare avem nevoie de 7-8 jucători. Avem un nucleu de jucători tânăr, sunt fotbalişti buni, dar lotul trebuie completat în fiecare compartiment. Nu vor fi noutăţi la reunirea lotului, dar suntem în discuţii cu jucătorii pe care îi dorim”, a spus antrenorul. Ca şi în iarnă, Pandurii va apela la un stagiu intern de pregătire, pentru că în acest moment nu există bani pentru deplasări.
În aşteptarea unei decizii favorabile a instanţei pentru club, Bogoi a declarat că îşi doreşte cel puţin 5 meciuri amicale. “Cred că o să facem un nou cantonament la Târgu-Jiu. Va fi un stagiu centralizat, începând din 5 iulie până pe 14 iulie. Îmi doresc să jucăm cel puţin 5 partide de verificare. Factorul financiar este foarte important, sperăm ca lucrurile să intre pe făgaşul normal. Noi aşteptăm decizia instanţei, chiar dacă un pic mai greu, cred că lucrurile se vor rezolva”, a spus tehnicianul. Bogoi este conştient că pretenţiile vor fi mai mari în liga secundă, iar competiţia va fi mult mai disputată datorită numelor mari care îşi doresc să revină în prim-planul fotbalului românesc. “Campionatul va fi unul foarte interesant pentru că au promovat echipe, din Divizia C, cu nume şi istorie fotbalistică. Am văzut că au şi bugete foarte mari, astfel că întrecerea va fi mult mai antrenantă. Vom aştepta şi decizia Federaţiei să vedem câte echipe promovează. A fost un zvon că s-ar putea să promoveze 4 şi una să meargă la baraj, dar vom vedea”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here