Reţinuţi pentru că au tăiat un tânăr

396

politie parchet (2)Doi tineri suspectaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi de port ilegal de armă albă au fost reţinuţi de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Poliţiei Comunale Mătăsari şi cei ai Postului de Poliţie Bolboşi.

Aceştia au provocat mai multe răni tăiate unui tânăr, într-o discotecă.

Dumitru Ţ., de 21 de ani şi Ion Ţ., de 23 de ani, ambii din Văgiuleşti, au plecat vineri seara la discotecă într-un alt sat. Cei doi nu au mers, însă, cu mâna goală ci cu mai multe arme albe. Aceştia erau pur şi simplu „ticsiţi” cu cuţite, o steluţă metalică tăietoare etc. Ştiindu-se cu „spatele” asigurat, cei doi nu au stat liniştiţi, provocând scandal la discotecă. „Cei doi suspecţi s-au deplasat în discoteca din satul Ohaba, unde, având asupra lor obiecte confecţionate anume pentru tăiere (cuţit, o steluţă metalică tăietoare etc.), au provocat scandal şi l-au lovit pe Eugen A., de 24 ani, din comuna Borăscu, judeţul Gorj, provocându-i leziuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Rănitul, transferat la Craiova

Victima suspecţilor a ajuns la spital cu mai multe plăgi tăiate. Iniţial tânărul a fost dus la Spitalul orăşenesc Turceni, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale şi, ulterior, a fost transferat la Craiova, starea sa fiind destul de gravă. Cei doi tineri care i-au provocat aceste răni au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, port ilegal de armă albă în locuri de natură să pună în pericol viaţa sau integritatea corporală a persoanelor şi vătămare corporală”. Aceştia au fost prezentaţi ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere de arestare preventivă.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here