Reţete zilei – Musaca de cartofi cu zarzavat

149

retetaIngrediente:

500 g cartofi, 2 linguri lapte, o lingură unt, 1 morcov, 1 pătrunjel, 3 cepe mijlocii, 2 linguri ulei, o lingură bulion, o lingură pesmet, sare.

Mod de preparare:

Din cartofi se face un piure. Separat se fierb un morcov şi un pătrunjel. Se taie ceapa mărunt, se prăjeşte cu puţin ulei şi se adaugă morcovul şi pătrunjelul trecute prin maşină. Se potriveşte de sare. Se unge cratiţa cu unt, se presară pesmet şi se întinde un strat de piure de cartofi. Deasupra se aşează zarzavatul tocat peste care se pune restul de piure. Se toarnă bulion subţiat cu apă, cât să acopere cartofii, se dă la cuptor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here