Reţete tradiţionale – Paste cu vinete

126

Ingrediente: trei vinete, patru – cinci roşii, doi căţei de usturoi, ulei, sare, piper şi paste (late şi lungi sau macaroane)

Preparare:
Curăţaţi şi tăiaţi în bucăţele vinetele. Căliţi-le în ulei încins, apoi puneţi-le să se scurgă pe un şervet absorbant.
Pisaţi usturoiul şi căliţi-l puţin. Adăugaţi roşiile tăiate în bucăţi, cât se poate de mici. Adăugaţi vinetele şi lăsaţi totul pe foc preţ de câteva minute. Puteţi pune fie puţin vin alb, fie puţină apă. Potriviţi de sare şi piper. Scurgeţi pastele, spălaţi-le şi căliţi-le în ulei. Amestecaţi pastele cu toppingul de vinete. Presăraţi câteva fire de verdeaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here