Reţete ca la mama acasă

248

Dovlecei cu caş la cuptor
Ingrediente:
• 2 dovlecei medii; • 150 g caş oaie;
• 2 ouă de curcă (sunt mai grase) sau 3 de găină; • 100 ml apă; • sare după gust; • 3 linguri ulei.

Mod de preparare:
Dovleceii se taie rondele subţiri. Se aşează straturi în vasul yena, se adaugă apa, uleiul, se sărează şi se pun la cuptor la foc tare. După 15 minute, se scoate vasul şi se întorc cu o paletă dovleceii pe cealaltă parte. Caşul se taie cuburi de aproximativ 1-1,5 cm. Ouăle se bat bine. După 15 minute se scoate vasul, se aşează pe toată suprafaţa cuburile de caş şi se adaugă oul bătut. Se pune la cuptor la foc mediu timp de 10 minute (cât să se coacă oul). Se servesc calzi sau reci.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here