Reţeta Zilei – Tochitură cu costiţă şi pipote de pui

234
Ingrediente:
500 g ficăţei de pui, 100 g bacon/costiţă/ kaizer, 4-5 cepe mici, 200 g pipote de pui, 4 roşii mari, 5-6 linguri cu sos de soia, sare, piper, ulei, cimbru.

Mod de preparare:
Cureţi ceapa şi o tai în sferturi, iar costiţa fâşii subţiri. Le pui să se înăbuşe împreună în 2 linguri cu ulei şi puţină apă. Fierbi pipotele. Când sunt gata, le tai şi le adaugi peste ceapă, împreună cu ficatul. Laşi pe foc 10-15 minute, amestecând. Stingi cu o cană din zeama în care au fiert pipotele, apoi adaugi sosul de soia. Mai laşi pe foc 10 minute. Opăreşti roşiile. Adaugi roşiile decojite, tăiate cubuleţe. Mai laşi 10-15 minute, amestecând când şi când. Potriveşti de sare şi condimente

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here