Reţeta zilei – Sărmăluţe de post cu ciuperci

617

Ingrediente:

500g ciuperci proaspete, 2 morcovi, 1 legătură ceapă verde, 1 lingură mălai, sare, piper,verdeaţă, frunze dafin, 300ml sos roşii, frunze de varză murată.

Mod de preparare:

În uleiul încins se pune la călit ceapa tocată mărunt, morcovul răzuit şi ciupercuţele cubuleţe. Se lasă să scadă şi apoi se condimentează cu sare, piper, adăugăm ceva verdeaţă tocată şi când compoziţia s-a răcit mălaiul, punem câte o lingură de compoziţie de fiecare jumătate de frunză şi împachetăm sarmale pe care le punem în cratiţa unde vor fierbe.

Turnăm sosul de roşii şi o cană apă şi lăsăm 1h la foc potrivit: sunt excelente!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here