Reţeta zilei – Salată de vară cu piept de pui

425

piep puiIngrediente: 500 g salată verde asortată,1 ardei gras roşu 100 g ciuperci Champignon 4 cepe verzi 50 g măsline negre, 1 ceapă, sare, piper, 1 lingură bulion, sucul şi coaja rasă de la 1/2 lămâie, 1 lingură capere, 3 linguri ulei, sos picant tabasco, 2 bucăţi piept de pui (cca. 200 g fiecare).

Mod de preparare: Se curăţă şi se spală salata verde. Ardeiul gras se taie fâşii. Se curăţă ciupercile şi se taie felii. Ceapa se curăţă, se spală şi se taie rondele. Măslinele fără sâmburi se taie rondele. Se curăţă şi se toacă ceapa. Se amestecă separat cu: ulei, sare, piper, capere, bulion, coajă şi sucul de lămâie. Se condimentează picant cu sos tabasco. Carnea se spală, se sărează şi se piperează şi se prăjeşte în ulei 10-15 min. Se scoate şi se taie felii. Salata se stropeşte cu sosul preparat mai devreme şi se aşează deasupra cărnii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here