Reţeta Zilei – Salată de pui cu sfeclă roşie şi tarhon

659
Ingrediente:
Un piept de pui, 1 sfeclă roşie, 2 mere, o ţelină, 2 morcovi, sare, 1 lingură muştar, 4 linguri maioneză, piper, tarhon verde, 1 salată verde.

Mod de preparare:
Pieptul se fierbe în apă cu sare. Sfecla se coace în cuptor. Când carnea a fiert, se taie cuburi şi se amestecă cu sfecla curăţată şi tăiată tot cuburi. Se curăţă merele, ţelina şi morcovii şi se dau prin răzătoare. Se amestecă apoi muştarul cu maioneză, se răstoarnă peste legume şi fructe şi se sărează.
Salata verde se spală, se zvântă de apă, se aşează într-un bol, se pune salata şi peste ea se presară tarhon tăiat fin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here