Reţeta zilei – Salată de orez cu brânză şi iaurt

126

Ingrediente:

250 g orez cu bobul lung, 2 ardei graşi (pentru culoare, alegeti unul roşu şi unul galben sau verde), 250 g telemea, 4-5 căţei de usturoi, 300 g iaurt, 250 g brânză dulce de vacă, 1 legătură de mărar, sare, piper, 1 fir de ceapă verde.

Mod de preparare:

Punem orezul la fiert, acoperit, şi amestecăm des, timp de 10-15 minute sau până când orezul este fiert. După aceea, îl punem într-o strecurptoare şi îl clătim cu apă rece.

Tăiem ardeii şi telemeaua cubuleţe mici şi le amestecăm.

Într-un castron separat, amestecăm usturoiul pisat cu iaurtul şi cu brânza de vaci fărâmiţată bine cu furculiţa, iar peste acestea adăugăm mărarul tocat şi piperul şi gustăm de sare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here