Reţeta zilei – Salată de ciuperci, caşcaval şi murături

491
Ingrediente:
150 g ciuperci ( din conservă, sau murate ), 150 g caşcaval, 150 g şuncă, 4-5 castraveţi muraţi, nu foarte acri, 2-3 gogoşari muraţi, 2-3 ouă fierte, maioneză.

Mod de preparare:
Caşcavalul, şunca şi ciupercile se taie cubuleţe, la fel şi castravetele murat.
Gogoşarul se taie felii subţiri.
Ouăle fierte se taie felii ( cu ajutorul dispozitivului).
Se prepară maioneza astfel încât să ajungă să acopere bine salata.
Se ia un vas, de preferat transparent ca să se vadă culorile ingredientelor.
Se aşează un strat de ingrediente, se pune puţină maioneză deasupra, apoi un nou strat de ingrediente (combinate între ele, oul îl aşezăm uşor ca să nu îl rupem ), şi deasupra un strat mai gros de maioneză.
Când se serveşte, se ia de sus în jos, ca să cuprindă maioneza toate straturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here