Reţeta zilei – Salată cu caşcaval şi piept de pui

786
Ingrediente:
2 roşii
2 morcovi
1 castravete
1 ardei

100 g măsline
2 ouă fierte tari
1 piept de pui
100 g caşcaval sau brânză de vaci
1 lămâie
sare.
Mod de preparare:
Pui la fiert ouăle, iar separat pieptul de pui.
Speli apoi toate legumele, tai morcovii rondele şi îi pui la fiert.
Legumele rămase le tai în orice formă doreşti şi le amesteci.
Când ouăle sunt gata, le cureţi, le tai felii şi le adaugi peste legume împreună cu pieptul de pui tăiat mai mărunt, măslinele şi rondelele de morcov fierte.
Pui zeama de lămâie după gust, presari caşcaval ras sau brânză de vaci mărunţită şi potriveşti de sare.
Poţi orna cu pătrunjel, mărar sau chiar cu legume din salată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here