Reţeta zilei – Salam de biscuiţi cu rom

422
Ingrediente:
– o jumătate de kilogram de biscuiţi vărsaţi
– un pachet de margarină
– două linguri de cacao
– esenţă de rom

– un ou
– o cană de zahăr
– un pahar cu lapte
– rahat, nuci, stafide
Mod de preparare:
Se pune la topit la foc mediu margarina, zahărul, oul şi se amestecă până când se topeşte zahărul. Se adaugă laptele, cacao, esenţa de rom. Se dă jos de pe aragaz, se încorporează, se amestecă cu biscuiţii şi se adaugă rahatul, nucile, stafidele, amestecându-se uşor. Compoziţia se aşează pe un celofan, care se înfăşoară sul şi se pune la rece. Ulterior se taie bucăţele şi se serveşte pe un platou ornat cu fructe. Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here