Reţeta zilei – Rulouri cu şuncă presată

104
Ingrediente:
un pachet aluat franţuzesc, 160 g brânză, 100 g şuncă presată

Mod de preparare:
Scoatem ingredientele din frigider cu cel puţin 10 minute înainte de a ne apuca de lucru. Întindem foaia de aluat şi punem brânza.
Cu ajutorul unui cuţit întindem cât mai uniform brânza pe foaia de aluat lăsând puţin spaţiu pe margini, după care aşezăm feliuţele de şuncă tăiate cât mai subţirel posibil, rulăm foaia, nu prea strâns pentru că aluatul se umflă în cuptor şi tăiem feliuţe de cca. 2 cm
Punem feliuţele în tavă cu hârtie de copt şi băgăm în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, pentru circa 15 minute, sau depinde cât de rumenite vreţi să fie rulourile. Le aşezăm pe un platou şi le servim călduţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here