Ingrediente:
500 g făină albă, 125 g lapte, 2 ouă, 1 pachet praf de copt, 125 g margarină, coaja rasă de la 1 lămâie sau de la 1 portocală, 3 linguri cacao foarte bună.
Mod de preparare:
Cerni făina, pui laptele la încălzit şi, după ce s-a încălzit pui în el margarina şi zahărul.
Adaugi apoi şi praful de copt după ce l-ai dizolvat cu puţină zeamă de lămâie.
Torni compoziţia de lapte peste făină, adaugi sare, coajă de lămâie sau de portocală şi frămânţi, adăugând treptat cele 2 gălbenuşuri şi cele 2 albuşuri bătute spumă.
Când aluatul se desprinde de mână, îl acoperi şi îl laşi 2 minute.
După ce a crescut întinzi aluatul pe masă, apoi îl umpli cu cacao, îl rulezi şi îl pui la copt timp de 40 minute.