Reţeta zilei – Ruladă umplută cu cacao

226
Ingrediente:
500 g făină albă, 125 g lapte, 2 ouă, 1 pachet praf de copt, 125 g margarină, coaja rasă de la 1 lămâie sau de la 1 portocală, 3 linguri cacao foarte bună.

Mod de preparare:
Cerni făina, pui laptele la încălzit şi, după ce s-a încălzit pui în el margarina şi zahărul.
Adaugi apoi şi praful de copt după ce l-ai dizolvat cu puţină zeamă de lămâie.
Torni compoziţia de lapte peste făină, adaugi sare, coajă de lămâie sau de portocală şi frămânţi, adăugând treptat cele 2 gălbenuşuri şi cele 2 albuşuri bătute spumă.
Când aluatul se desprinde de mână, îl acoperi şi îl laşi 2 minute.
După ce a crescut întinzi aluatul pe masă, apoi îl umpli cu cacao, îl rulezi şi îl pui la copt timp de 40 minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here