Reţeta zilei – Ruladă de pui cu bacon şi caşcaval

557

Ingrediente:

4 fileuri de piept de pui,

5-6 felii de bacon,

5-6 felii de caşcaval,

zeamă de lămâie,

boia dulce,

vegeta,

pătrunjel

Mod de preparare:

Fileurile se stropesc cu zeamă de lămâie, se asezonează cu boia dulce şi vegeta, pe urmă se bat bine de tot cu ciocanul de carne între folii alimentare, să nu stropim toată bucătăria.

Se pus unul lângă altul – fileurile – apoi baconul tăiat felii – şi câteva rotiţe de caşcaval.

Se rulează, se strâng bine-bine. Apoi se pun la cuptor în puţină apă cu ulei.

După 15 min. se dă folia jos şi se acoperă rulada cu alte felii de bacon şi caşcaval şi se lasă până se rumenesc bine de tot.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here