Reţeta zilei – Pulpă de porc în sos de muştar

501

Ingrediente:

350 gr pulpă de porc, 2 linguri de făină, 1 linguriţă de sare, 1 linguriţă de piper, 1 linguriţă de boia dulce, unt.

ingrediente pentru sos

-1 ceapă, 50 ml vin alb, 150ml smântână, 1linguriţă de muştar, sare, piper

Mode de preparare:

se taie felii carnea şi se bate cu ciocanul ca pentru şniţel

– se trec apoi prin făină amestecată cu sare, piper şi boia

– se prăjesc bine în unt, apoi se scot

– în zeama rămasă de la prăjit se căleşte ceapa şi se stinge cu vinul alb, smântâna, sare, piper se lasă un minut, două iar apoi se adaugă linguriţa de muştar şi jumătate de pahar de apă

– când sosul începe să fiarbă, se adaugă carnea prăjită, iar spre final se adaugă şi puţin pătrunjel.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here