Reţeta zilei – Pui în sos de ceapă cu smântână

255
Ingrediente:
câteva bucăţi carne de pui, ceapă, 1 lingură făină, 1 lămâie, 100 ml ulei, 4 linguri smântână, sare, piper.

Mod de preparare:
Carnea se presară cu sare şi piper şi se prăjeşte câte 2-3 minute pe fiecare parte în ulei.
Tocaţi mărunt ceapa şi căliţi-o în ulei.
După ce s-a rumenit puţin se pune zeamă de lămâie şi făina desfăcută în 250 ml apă rece.
Amestecaţi încontinuu până când sosul se îngroaşă, apoi luaţi de pe foc şi adăugaţi smântâna.
Puneţi sare şi piper după gust
Carnea se serveşte caldă cu sos de ceapă.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here