Reţeta zilei – Pilaf cu praz şi măsline

154

Ingrediente:

2-3 bucăţi praz, o ceapă mare, 2 morcovi, o cană orez, o cană apă, vegeta, 200 g măsline

Mod de preparare:

Se spală prazul şi se toacă. Ceapa se curăţă şi se toacă mărunt şi ea, morcovul se răzuieşte. Se pune prazul, ceapa şi morcovul la călit în puţin ulei, se adaugă orezul spălat şi se amestecă. Se toarnă o cana de apă şi se lasă să se umfle puţin orezul. Se pune vegeta şi măslinele. Cratiţa se pune la cuptor până se moaie legumele şi orezul este fiert. Dacă este nevoie se mai toarnă puţină apă. Înainte de servire se potriveşte de sare, piper şi se presară verdeaţă tocată deasupra.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here