Reţeta zilei – Piept de pui cu sos de muştar

136

Ingrediente:

– o caserolă de file de piept de pui

– parmezan ras

– caşcaval ras

– 2 borcănele de ciuperci întregi, în saramură

– o jumătate de pahar de muştar

– puţin de vin alb

– cimbru, sare, piper, boia dulce, usturoi granulat

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spală bine şi se freacă cu praf de usturoi, sare şi piper. Se unge un vas de yena cu unt şi se aşează bucăţile de pui, într-un strat uniform. Se prepară sosul de muştar: muştarul + vinul + cimbru din abundenţă. Se pune peste pui jumătate din sos, apoi se taie ciupercile felii şi se aşează peste pui. Peste ciuperci se toarnă sosul rămas. Peste ciuperci se pune caşcavalul ras, parmezanul şi se condimentează cu boia, sare şi piper. Se dă la cuptor cca. 30 de min.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here