Reţeta zilei – Piept de pui cu pipote şi ciuperci

254
Ingrediente:
– 1 caserolă pipote de pui
– 1 piept şi jumătate de pui
– 1 borcan ciuperci
– 1 cutie mare smântână
– 1 ceapă
– ulei
– sare piper

Mod de preparare:
Se curăţă pipotele şi se pun la fiert pentru a se pătrunde mai uşor când călim ingredientele. Se ia spuma care se strânge deasupra şi se mai lasă 5-10 minute la fiert la foc potrivit. Pieptul de pui se curăţă şi se taie cubuleţe. Se toacă ceapa fin şi se pune în uleiul încins. Se adaugă pieptul de pui. Când acesta şi-a schimbat culoarea se adaugă pipotele şi ciupercile. Se adaugă sare şi piper după gust. Se pun 2 căni mari de apă şi se amestecă din când în când. Când apa a scăzut de tot se adaugă 5-6 linguri mari de smântână. Puteţi pune şi mai multă dacă vreţi ca mâncarea să aibă mult sos. Se mai lasă pe foc aproximativ 10-15 minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here