Reţeta zilei – Paste cu şuncă şi caşcaval

156
Ingrediente:
250 g paste făinoase, 150 g şuncă afumată, fiartă, 1 lingură ulei, 200 g caşcaval slab, 100 ml smântână (12%), sare.

Mod de preparare:
Se fierb pastele în apă cu sare după indicaţiile de pe ambalaj.
Între timp, şunca se taie cubuleţe şi se prăjeşte în ulei, peste ea se vor pune pastele fierte, strecurate.
Se amestecă cu grijă.
Când sunt încă calde, se împart pe farfurii, se presară cu caşcaval ras şi se stropesc cu o lingură de smântână.
Acest fel de mâncare se poate prepara şi în alt mod.
Pastele amestecate cu şuncă se aşează într-o tavă termorezistentă, apoi se presară cu caşcaval, se stropesc cu smântână şi se dau la cuptor încins, lăsându-se până când caşcavalul se topeşte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here