Reţeta zilei – Paste cu brânză, caşcaval şi smântână

470

retetaIngrediente:

300 g paste făinoase

20 g brânză topită

50 g caşcaval

100 g telemea de vacă

30 g telemea de oaie

100 g smântână

20 g ulei

câteva fire de mărar

Mod de preparare:

Se pun la fiert pastele, în 2 litri de apă clocotită, 7-8 minute sau după indicaţiile de pe pachet. După ce s-au fiert se scurg şi se clătesc cu apă rece.

Într-o cratiţă topiţi în ulei caşcavalul şi brânză topită, apoi adăugaţi pastele şi amestecaţi uşor.

Radeţi telemeaua şi puneţi-o peste paste, smântâna, amestecaţi uşor şi adăugaţi mărar tocat şi cine doreşte puţin piper.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here