Reţeta zilei – Ouă umplute cu peşte afumat

724
Ingridiente:
– 4 ouă
– 200 g maioneză
– 200 g peşte afumat
– iaurt
– pătrunjel verde

Mod de preparare:
Se fierb ouăle tari, apoi se curăţă de coajă şi se taie în lung în două, se scoate gălbenuşul. Peştele afumat se curăţă de piele şi se scoate şira spinării din ea, apoi se zdrobeşte cu o furculiţă. Carnea de peşte şi gălbenuşul de ouă se trec prin maşina de tocat carne sau mixer, apoi se amestecă cu o lingură de maioneză şi o lingură de iaurt. Crema astfel obţinută se pune ca umplutură în albuşul ouălor. Cu mâna apoi le formăm ca să aibă forma unui ou întreg. Le aşezăm pe o tavă şi turnăm maioneză pe ele şi le decorăm cu pătrunjel verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here