Reţeta zilei – Murături asortate

136

Ingrediente:

gogoşari 2 kg, conopidă 2 bucăţi, castraveţi 1 kg, ceapă albă 3 bucăţi, morcovi 5 bucăţi, gogonele 2 kg, varză roşie 1 bucată, boabe de piper, foi de dafin, boabe de ienibahar, seminţe de muştar.

Mod de preparare:

Se spală toate zarzavaturile. Gogoşarii se taie feliuţe, castraveciorii pe jumătate iar conopida se desface în bucheţele. Varza roşie se taie în patru şi apoi în felii subţiri. Morcovii se curăţă şi se taie rondele. Se pun în borcane de 3 litri foi de dafin şi ienibahar, ceapa tăiată feliuţe, boabe de piper şi muştar şi se aşează alternând zarzavaturile. Deasupra se pun frunze de ţelină. Se prepară o compoziţie cu Pickant Fix şi se adaugă peste legume.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here