Reteta zilei – Mâncărică de pulpe de pui şi ciuperci

144
Ingrediente:
4 pulpe, 2 cepe mari, ardei roşu, 3 cutii de ciuperci, bulion, pătrunjel verde, cimbru, boia iute, sare şi piper după gust.

Mod de preparare:
Pentru început curăţăm ceapa şi o tăiem nici prea mărunt nici prea mare după care o punem într-o cratiţă la foc mic la călit.
Adăugăm boia, apoi ardeiul roşu tăiat cuburi.
După ce ceapa şi-a schimbat puţin culoarea se pun pulpele care trebuie curăţate de piele şi le înăbuşim pentru câteva minute în uleiul cu ceapă şi ardeiul până când carnea prinde o crustă, după care adăugăm apă cât să cuprindă carnea, şi introducem şi ciupercile. Acoperim cu un capac la foc mediu şi lăsăm circa o oră până scade apa.
Când e aproape gata se pune bulion cât să prindă culoarea roşie, sare, piper după gust şi se mai lasă 5minute. La sfârşit se presară pătrunjel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here