Reţeta zilei – Mâncare de ciuperci cu măsline şi verdeaţă

484
Ingrediente:
2 cutii de ciuperci, 2 linguri bulion, 2 cepe, măsline fără sâmburi, 1 lingură făină, pătrunjel şi mărar, ulei, sare, piper.

Mod de preparare:
Se curăţă ceapa, se taie mărunt şi se prăjeşti în ulei. După ce a devenit puţin aurie, adaugi ciupercile scurse şi măslinele trecute sub un jet de apă rece. Completezi cu apă cât să acopere şi laşi să fiarbă la foc mediu până se înmoaie ceapa. Adaugi bulionul, potriveşti de sare şi piper şi mai laşi să dea câteva clocote după care pui făina desfăcută în apă rece. Laşi din nou să fiarbă totul împreună cu făina (câteva clocote) şi la final presari verdeaţă tocată mărunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here