Reţeta zilei – Ficăţei în bacon

168
Ingrediente:
ficăţei de pui (câţi doriţi să mâncaţi) şi tot atâtea felii de bacon (vă sugerez ca baconul să fie foarte puţin afumat) şi câteva scobitori.

Mod de preparare:
Se rumenesc ficăţeii şi pe o parte şi pe alta, de preferinţă fără ulei, pentru că îi dăm apoi la cuptor înveliţi în bacon, şi deci atunci va fi destulă grăsime. Dacă folosiţi o tigaie de teflon, cu atât mai mult nu trebuie ulei, pentru că nu se lipeşte deloc. Se lasă cam 3-4 minute pe fiecare parte.
Apoi se taie baconul felii subţiri şi se înfăşoară fiecare ficăţel în bacon.
Se fixează cu scobitori şi se dă la cuptor 30 de min., la foc mic, să se întrepătrundă bine gusturile.
O reţetă pe cât de simplă pe atât de aspectuoasă dar mai ales gustoasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here