Reţeta zilei – Ficăţei de pui cu ardei copt

1179
Ingrediente:
500 gr ficăţei de pui, 3 ardei roşii copţi, o roşie mai mare, 2-3 căţei de usturoi, 4 linguri de ulei din sâmburi de struguri, 4 linguri sos soya fără sare, 4 linguri smântână lichidă, sare, piper proaspăt măcinat, un praf de mentă uscată.

Mod de preparare:
Spălăm ficăţeii de pasăre şi îi lăsăm la scurs. Separat punem şi tocăm fâşii ardeiul copt (îl tăiem în ce mărime dorim). Într-o tigaie de teflon punem 2 linguri de ulei, lăsăm să se încingă un minut şi apoi adăugăm usturoiul tăiat feliuţe, roşia decojită şi tăiată şi ardeiul copt. Le prăjim circa 5 minute şi la urmă adăugăm 2 linguri de sos soia fără sare şi 2 linguri de smântână lichidă. Aceasta este garnitura de ardei copt şi prăjit pentru ficăţei. După ce s-au scurs ficăţeii, punem 2 linguri de ulei la încins şi adăugăm ficăţeii,îi prăjim pe ambele părţi şi la urmă adăugăm 2 linguri sos de soia fără sare si 2 linguri de smântână lichidă. Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here