Reţeta zilei – Ficat de pui cu legume mexicane

397
Ingrediente:
500 g ficat de pui, 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, 300 g amestec de legume mexicane congelat, 300 g mazăre congelată, vegeta, maghiran, pătrunjel, ulei, sare, piper.

Mod de preparare:
Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se căleşte în trei linguri ulei. Apoi se adaugă amestecul de legume, mazărea, usturoiul tăiat felii subţiri şi puţină apă. Se potriveşte de vegeta, sare, piper, se adaugă maghiranul şi se lasă la foc potrivit.
Între timp se spală ficatul, se îndepărtează vinişoarele şi se taie bucăţi. Când legumele sunt aproape gata se pune ficatul de pui, se amestecă şi se presară cu pătrunjel. Se găteşte încă 15 minute, apoi se serveşte ca atare sau cu orez fiert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here