Reţeta zilei – Escalop de viţel

161

Ingrediente:

800 g pulpa de viţel, 250 g unt, 30 g făină, 100 g zarzavat, 30 g pastă de roşii, 200 ml vin, 100 g ciuperci, 400 g sos spaniol, sare, piper.

Mod de preparare:

Ştergeţi carnea şi tăiaţi-o în felii subţiri, egale.

Încingeţi untul şi prăjiţi bucăţile de carne sărate, piperate şi trecute prin făină.

Rumeniţi-le pe ambele părţi, apoi scoateţi-le şi puneţi-le într-un sos spaniol.

Înainte de a pune carnea prăjită în sosul spaniol, puneţi în aceasta ciupercile tăiate în felii subţiri şi vinul.

Lăsaţi-le să fiarbă 10 minute şi abia apoi adăugaţi carnea, chiar înainte de momentul servirii.

Poftă bună!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here