Reţeta zilei – Escalop de viţel

202

Ingrediente:

800 g pulpa de viţel

250 g unt

30 g făină

100 g zarzavat

30 g pastă de roşii

200 ml vin

100 g ciuperci

400 g sos spaniol

sare

piper

Mod de preparare:

Ştergeţi carnea şi tăiaţi-o în felii subţiri, egale.

Încingeţi untul şi prăjiţi bucăţile de carne sărate, piperate şi trecute prin făină.

Rumeniţi-le pe ambele părţi, apoi scoateţi-le şi puneţi-le într-un sos spaniol.

Înainte de a pune carnea prăjită în sosul spaniol, puneţi în acesta ciupercile tăiate în felii subţiri şi vinul.

Lăsaţi-le să fiarbă 10 minute şi abia apoi adăugaţi carnea, chiar înainte de momentul servirii.

Poftă bună!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here