Reţeta Zilei – Ciuperci umplute cu carne tocată

145

Mod de preparare:
1 kg ciuperci cu pălăria mare, 650 g carne tocată amestec, 200 g caşcaval, 1 ceapă mare, 4 căţei de usturoi, 1 legătură de mărar, sare şi piper, ulei.

Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă se spală şi se lasă deoparte.
Într-un vas cu puţin ulei se pune ceapa la călit.
Se adaugă şi carnea tocată până îşi schimbă culoarea, apoi se adaugă apa şi se lasă până fierbe bine. Când carnea e gata, compoziţia se dă deoparte şi se adaugă usturoiul tăia feliuţe, sare, piper şi mărarul tocat mărunt. Pălăriile se umplu cu carne şi deasupra fiecăreia se presară caşcaval ras mărunt. Se pun într-o tavă unsă la cuptor până sunt gata. Se pot servi cu smântână. Pofta bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here