Reţeta zilei – Cartofi cu ciuperci şi mărar

426
Ingrediente:
500 g cartofi, 250 g ciuperci, sare, mărar, pătrunjel, o ceapă mică, 1 vârf de cuţit nucşoară, jumătate de lingură de făină, puţină zeamă de lămâie, ulei.

Mod de preparare:
Ciupercile se spală şi se toacă mărunt.
Se călesc în ulei, într-o tigaie cu capac.
Se adaugă ceapa tocată.
Se presară făina, se adaugă sare, se stoarce puţină lămâie şi se adaugă verdeaţa tocată şi nucşoara.
Cartofii se curăţă de coajă şi dacă sunt mari se taie în 2 sau în 4.
La cartofii mici, se taie un căpăcel. Se scobesc şi se umplu cu ciupercile preparate. Se aşează într-o cratiţă cu ulei, se adaugă puţină apă şi se fierb înăbuşit până se înmoaie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here