Reţeta zilei – Aperitive de toamnă

432

Ingrediente:

4 roşii, 4 ouă, 50 g unt, 4 triunghiuri brânză topită, 1 ardei verde, 1 ceapă, 200 g brânză dulce, 5-6 măsline negre, sare, piper.

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, după care le cureţi, le tai în jumătate, le scoţi gălbenuşurile şi le amesteci cu jumătate din cantitatea de unt şi brânză topită până obţii o pastă omogenă cu care umpli jumătăţile de albuşuri fierte.

Speli apoi roşiile, le tai şi pe acestea în jumătate, le scoţi miezul şi le laşi deoparte să se scurgă până pregăteşti pasta de brânză.

Cureţi ceapa, o tai mărunt, o amesteci cu brânza şi untul şi pui sare şi piper după gust. Umpli jumătăţile de roşii cu această pastă şi le decorezi după imaginaţie.

Aşezi apoi pe un platou jumătăţile de roşii şi de ouă şi le aduci la masă după ce le-ai ţinut la frigider 20 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here