Reţeta zilei

578
Pui Shanghai
Ingrediente:
1 piept de pui, 2 ouă, 1 cană pesmet, 1 cană făină, 100 g susan, 5 căţei usturoi, sare, piper, cimbru

Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie felii subţiri şi lungi. Se pun într-un castron şi se adaugă usturoiul pisat şi restul mirodeniilor.
Se amestecă bine şi se dă la frigider câteva ore, să se întrepătrundă bine aromele.
Făina o turnăm peste carne şi agităm bine, astfel încât toate bucăţile de carne să fie bine acoperite.
Fiecare bucăţică de carne se trece prin ouăle bătute bine cu un praf de sare.
Apoi prin pesmetul amestecat cu susan.
Se prăjesc în ulei bine încins, la foc moderat. Se rumenesc bine pe ambele părţi şi se scot pe un prosop absorbant.
Au fost atât de buni, încât n-am mai avut nevoie de garnitură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here