Reţeta zilei

243
Zarzavat pentru iarnă
Ingrediente:
1 kg pătrunjel rădăcină cu tot cu frunze, 1/2 kg pătrunjel frunze, 1 kg morcovi, 1/2 kg gulii, 1/2 kg conopidă, 1/2 kg ţelină rădăcină cu tot cu frunze, 1 kg ardei gras roşu
1 kg ceapă, 1 varză, sare mare (cantitatea se stabileşte în timpul preparării)

Mod de preparare:
Tocaţi toate legumele în maşina de tocat carne sau în robot. Cântăriţi rezultatul şi la fiecare kg adăugaţi 200 gr sare.
Se lasă totul până a doua zi, apoi se pune în borcane bine spălate şi uscate, încercând să înghesuiţi cât mai multă pulpă de zarzavaturi în fiecare borcan. Le înfiletaţi bine. Se păstrează la loc răcoros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here