Reţeta zilei

478
Tochitură
Ingrediente:
– carne de porc-1kg
-1 piept de pui
– 4 cârnaţi olteneşti

– roşii în suc propriu
– pastă de ardei
– ciuperci
– usturoi
– condimente: cimbru, oregano, busuioc, boia dulce, sare, piper
Se taie carnea de porc cubuleţe şi se căleşte în foarte puţin ulei, apoi se toarnă apă, jumătate de cană, şi se mai adăugă apa pe parcurs dacă este nevoie. Separat am călit şi cârnăciorii olteneşti, tăiaţi micuţ. Când carnea de porc este gata, se adaugă peste ea pieptul de pui, tăiat micuţ, ciupercile, şi cârnăciorii prăjiţi. Se amestecă până este gata făcut şi pieptul de pui. Apoi se toacă roşiile mărunt şi se toarnă peste carne, se adaugă usturoiul şi condimentele, şi se mai lasă câteva minute pe foc. Şi gata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here