Reţetă ca la mama acasă

232
Păstăi pane cu mujdei
Ingrediente:
Păstăi pane:
• 350 g păstăi de fasole; • 2 ouă;
• 2 linguri făină;

• 2 linguri pesmet;
• 2 linguri lapte;
• sare, piper; • ulei.
Mujdei:
• 1 căpăţână de usturoi; • 1 linguriţă ulei de măsline; • sare, piper; • 1 ceaşcă apă.
Mod de preparare:
Se fierb păstăile de fasole în apă până se înmoaie. Se bat ouăle. Se adaugă laptele, apoi făină, pesmetul, sarea şi piperul şi se amestecă până se obţine o cremă de consistenţa smântânii. Se scurg de apă păstăile, se dau prin amestec şi se prăjesc în ulei până se rumenesc bine. Se scot pe un şerveţel pentru a se absorbi uleiul în exces. Se servesc cu mujdei de usturoi. Mujdeiul se prepară din usturoiul tocat mărunt şi zdrobit, ulei, sare, piper şi apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here