Regrete pentru absența lui Ponta de la Târgu-Jiu

531

Fostul premier, Victor Ponta, şi-a exprimat, ieri, regretul că nu poate fi prezent la deschiderea anului şcolar la Târgu-Jiu, la Colegiul “Tudor Vladimirescu”, în contextul în care trebuie să se prezinte la poliţie, conform obligaţiilor legale din controlul judiciar. Nu numai Ponta a regretat că nu și-a onorat promisiunea de a fi, ieri, la Târgu-Jiu, ci și inspectorul școlar general al IȘJ Gorj, Ion Ișfan.

“Un nou an şcolar cât mai bun tuturor elevilor – mult succes şi lor şi părinţilor (ştiu cât de mult muncesc alături de copii pentru a-i sprijini şi supraveghea)/ mulţumiri tuturor profesorilor şi personalului nedidactic – toţi cei care îşi fac datoria în ciuda nenumăratelor probleme! Aş fi vrut să fiu prezent, ca în fiecare an, la Târgu-Jiu – la Liceul «Tudor Vladimirescu»! Mai ales că ne-am ţinut încă o dată de cuvânt şi s-a finalizat în acest an instalaţia modernă de încălzire a liceului (de care aveau nevoie de peste 20 de ani)! Din păcate însă nu aveam cum în mod fizic să fiu la ora 09.00 la ceremonia de deschidere a anului şcolar la Târgu-Jiu şi să şi ajung până la ora 12.00 la Secţia 6 Poliţie Bucureşti (conform obligaţiilor legale din controlul judiciar)”, a scris fostul premier, luni, pe pagina sa de Facebook.
El a menționat că, anul viitor, nu va mai lipsi de la “aceste momente importante”. “Anul viitor va fi un an mai bun – iar eu nu voi mai lipsi de la aceste momente importante”, a scris Ponta.
La Colegiul Tudor a fost, în schimb, Ion Ișfan, inspectorul școlar județean Gorj, care a exprimat, în discursul său, regretul că Victor Ponta nu este prezent la Târgu-Jiu, fără a-i pomeni totuși numele fostului premier.
“Îmi pare rău că astăzi(n.r. ieri) nu este alături de noi un prieten bun al învățământului preuniversitar din județul Gorj, un om care ne-a ajutat ca (…) Colegiul Național «Tudor Vladimirescu» să beneficieze de cele mai bune condiții materiale”, a declarat Ion Ișfan.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here