Registrele agricole la ordinea zilei la Serviciul Agricol-Cadastru

493
Serviciul Agricol-Cadastru din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu desfăşoară în prezent definitivarea planurilor parcelare în format digital, acţiunea fiind în parteneriat cu o firmă specializată în executarea de lucrări topografice, plata lucrărilor fiind făcută de Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Gorj.

Compartimentul Registrul Agricol care funcţionează în cadrul Serviciului, a întocmit şi eliberat pe parcursul anului 2009 un număr de 5.065 certificate de stare materială, 28 de bilete de adeverirea proprietăţii animalelor, 105 certificate de producător. Activitatea zilnică se desfăşoară pe completarea registrelor agricole care sunt în număr de 115 volume.
De altfel, reprezentanţii Serviciului Agricol-Cadastru, alături de cei de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Gorj, au participat la identificarea topografică a parcelelor de pe proprietatea cetăţenilor care au solicitat subvenţii pentru unitatea de suprafaţă. În cadrul Serviciului îşi desfăşoară activitatea opt funcţionari, dintre care şase pentru aplicarea legilor fondului funciar şi doi în Compartimentul Registru Agricol.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here