Record nedorit! Târgujieni prinși la volan în stare avansată de ebrietate

497

Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost prins, în noaptea de luni spre marți, de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe strada 9 Mai, având o concentrație de 1,19mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului, fiindu-i reținut și permisul de conducere.
Aceeași măsură a fost dispusă și în cazul unui tânăr de 30 de ani, din Târgu-Jiu, care a fost prins, luni seara, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Panduri, având o concentraţie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.
”De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul i-a fost încredințat spre conducere de un bărbat de 36 de ani din aceeași localitate, cunoscând faptul că acesta nu deține permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului, fără a poseda permis de conducere și încredințarea autovehiculului în cunoștință de cauză”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here