Rechizite gratuite și măști reutilizabile pentru preșcolarii și elevii rovinăreni

1178

Primăria Rovinari oferă în aceste zile pachete cu rechizite gratuite pentru preșcolarii și elevii de până la clasa a VIII-a. Totodată, cei vizați de aceste cadouri vor primi din partea administrației locale și câte două măști de protecție reutilizabile.

,,Se apropie cu pași repezi momentul începerii noului an școlar și, probabil, în aceste momente atenția tuturor este îndreptată către lista de cumpărături cu cele necesare pentru școală. Vă anunț că, trebuie să revizuiți lista, și asta pentru că, o parte dintre cele necesare debutului noului an școlar vor fi oferite de către Primăria și Consiliul Local al orașului Rovinari, fiecăruia dintre preșcolarii și elevii de până la clasa a VIII-a.
Astfel, în funcție de vârstă și de nivelul de studiu, fiecare elev și preșcolar rovinărean va găsi pe bancă, în prima zi de școală, câte un pachet ,,Back to School” ce va conține rechizite școlare, cărți și rucsacuri. De asemenea, în același timp cu rechizitele școlare, fiecare elev va primi câte două măști de protecție, reutilizabile, din material textil.
Vă doresc tuturor un an școlar cu rezultate excepționale!”, a transmis Robert Filip, primarul orașului Rovinari.

Pachete bogate pentru fiecare categorie
Conținutul fiecărui pachet este unul bogat în diverse rechizite și adecvat vârstei copiilor, fie că vorbim de cei care frecventează grădinițele, ori elevii din ciclul primar sau gimnazial. Astfel, pachetul cu rechizite pentru preșcolari conține: 6 cărți cu povești și activități adaptate fiecărui nivel de vârstă a preșcolarului; rucsac de grădiniță, personalizat Disney; set creioane colorate Disney; set creioane cerate Disney; set carioci Disney; set acuarele Disney, 12 culori și o pensulă; set acuarele Tempera, 12 buc.; bloc de desen A4, 16 file, personalizat Disney; set hârtie glasată A4, 10 culori; plastilină Disney, 12 culori; tub lipici.
Pachetul pentru elevii din învățământul primar este format din: 6 cărți cu povești și activități pentru copii de clase primare; rucsac personalizat Disney; penar Disney complet echipat cu 32 de instrumente; 2 caiete dictando A5, 48 de file, personalizat Disney; 2 caiete de matematică A5, 48 de file, personalizate Disney; bloc de desen A4, 16 file; set acuarele Disney, 12 culori + pensulă; stilou + două cartușe de cerneală; mapă plastic A4, cu buton; etichete autoadezive, 24 buc. De asemenea, și pachetul pentru elevii din învățământul gimnazial este unul bogat și cuprinde: 6 cărți pentru lectură și studiu, potrivite fiecărui nivel de vârstă al elevilor; rucsac Disney teenager, cu un compartiment și un buzunar frontal; penar cilindric Disney; set 4 creioane HB cu gumă de șters; 2 caiete dictando A4, 60 de file; 2 caiete matematică A4, 60 de file; trusă de geometrie în cutie metalică; mapă din plastic cu buton, A4, Disney teenager.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here