Râbu: “ALDE nu va închide carierele din Motru”

736

Candidat la Senatul României din partea ALDE, Vasile Râbu, a declarat, joi, că la întâlnirile, din ultimele zile, cu cetățenii din zona municipiului Motru a fost asaltat cu întrebări legate de închiderea mineritului. “Am fost întrebat dacă se vor închide carierele de la Roșiuța și Lupoaia, cetățenii auzind că prima ar urma să își închidă porțile în 2020, în timp ce Lupoaia chiar cu un an mai devreme. Le-am explicat tuturor că nu știe nimeni ce se va întâmpla mâine, o potențială închidere a două cariere în următorii 14 ani fiind cu greu de prevestit ori prognozat. I-am asigurat pe toți că ALDE, partidul pentru care candidez acum la parlamentare, nu intenționează să închidă aceste unități miniere, doi parlamentari ai partidului de la Gorj fiind de altfel inițiatori ai modificărilor pe Legea Energiei, un act normativ care ajută, de luna aceasta, Complexul Energetic Oltenia”, a declarat Vasile Râbu.
Populația din zona Motru este concentrată în jurul celor două unități miniere, CEO fiind cel mai important angajator pentru cetățenii de aici.
A.Stoica

3 COMENTARII

  1. Felicitari nea pensionarule! Ne place de matale ca’ti scrii singur comentariile! Pai ce’i in capul matale? N’ai vazut ,, ca candideaza ” nea ciocea si nea florin!? Iesi pe ecrane si da’ne platformele!!!!!!!!!

  2. Domnule Rabu sunteti singura noastra speranta pentru noi toti locuitorii Motrului pentru cei care lucram in minerit , mineritul tine Gorjul, daca mineritul moare suntem terminati toti.Oare nu se gandeste nimeni ca avem copii la facultati si asa salariile sunt cum sunt , vai de noi. Sa va ajute Dumnezeu si sa fie bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here