Puiu Diaconescu, tras de PNL Gorj pe linia moartă! Noul responsabil liberal pe Colegiul 2 este Robert Ciocioi

775

Vicepreședintele PNL Gorj, Puiu Diaconescu, responsabil al organizației pe Colegiul 2 din județ, prerogative pe care le-a primit de la partid cu ani în urmă, a fost înlocuit de către Biroul Permanent Județean(BPJ). Întrunit în ședință joi, BPJ-ul a pus în discuție numirea unui alt responsabil pe colegiul respectiv, urmare a declarațiilor publice ale lui Puiu Diaconescu, din ultimul timp, legate de faptul că intenționează să părăsească partidul. În locul lui Diaconescu a fost numit tânărul Robert Ciocioi.

Puiu Diaconescu nu mai răspunde de joi de Colegiul 2 din județul Gorj, BPJ-ul stabilind că organizația are nevoie de o persoană capabilă să gestioneze această zonă din județ, primul anunțând public că se va retrage din partid. BPJ-ul a supus la vot numirea unei alte persoane în locul lui Diaconescu, propunerea fiind Robert Ciocioi, fostul consilier personal al primarului de municipiu, Marcel Romanescu.
Purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, Denisa Șuță, a confirmat schimbarea petrecută în ședința BPJ de săptămâna trecută, astfel:
”Conducerea PNL Gorj a pus în discuție, în cadrul BPJ, desemnarea unui alt responsabil pe Colegiul 2. Propunerea BPJ a fost Robert Ciocioi, care a fost numit în funcție cu un singur vot împotrivă”.

Vot pro PSD, declarații pro PSD!
Vicepreședintele PNL Gorj, Puiu Diaconescu, a avut, în ultimele luni, mai multe ieșiri publice în care și-a anunțat intenția de a părăsi partidul, fără a depune însă o demisie din funcție. Mai mult, a creat polemică în spațiul public în urma unei spovedanii legate de votul pro PSD, dat de el și de Gheorghe Grivei, în 2004, în Consiliul Județean, ambii liberali votându-l atunci președinte al Consiliului Județean Gorj, pe social-democratul Ion Călinoiu, în defavoarea lui Dan Ilie Morega.

Morega, acid la adresa lui Puiu și Grivei
De altfel, Morega, într-o conferință de presă a IAIPP, a catalogat declarațiile celor doi drept ”spovedaniile dinaintea morții”.Mai mult, Morega, care ar fi putut, cu 14 ani în urmă, să devină preşedintele CJ Gorj, dacă nu trădau liberalii, a susţinut că cei doi nici măcar nu spun tot adevărul. „Cred că au amnezie, şi Puiu Diaconescu, şi Grivei”, a spus Morega. Acesta a candidat în 2004 din partea PRM şi a obţinut şapte consilieri judeţeni. Înţelegerea era să fie susţinut la postul de preşedinte al CJ Gorj, iar PNL şi PD să aibă câte un vicepreşedinte. Și președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a fost critic, vineri, la adresa celor doi liberali. “Am, câteodată, senzația că degeaba ni se oferă să creștem, că unii dintre noi nu vor. Ce relevanță mai are ce s-a întâmplat acum 14 ani? Singurii pe care-i ajută sunt pesediștii” a comentat liderul PNL Gorj, vineri, într-o conferință de presă.
A.STOICA

12 COMENTARII

  1. Felicitarii dl.Puiu pentru tot ce ai facut pentru noi ,daca mai ramine Vilceanu presedinte vom pleca si noi ,acesta a distrus PNL.

  2. Nu il mai aparati pe Vilceanu ,in 2004 PSD cu Liberalii au fost de doua ori curte la Runcu la fam Vilceanu si l-au pus pe Calinoiu .

  3. Mai dar tare prost mai esti ,scri acesias persoana sub alt nume.Vilceanu va fi cit de curind istorie ,functia o ia Romanescu .Toata trupa este impotriva lui Vilceanu si a lui Grivei .Ei se bucura ca a plecat Puiu ,ca sa il detroneze pe Vilceanu. Diaconescu nu are functii ,nu ia bani de la partid ce sa i-i luati poate ,,caii de la bicicleta ” ……

  4. Blat pt functia de director a copilului lui care nu s-a prezentat la concurs dar este inca interimar,il tin pesedei in lesa si pe el si pe tasu hhaaahhaaaa…hai sictir nea puiule cu abureli de astea,Ciocioi ca de obicei are o misiune foarte grea!bafta Robert

  5. Fiu-su nu a participat la concursul de manager la protectia copiilor pana nu s-au facut protocoalele,una din conditii este trecerea lui Vamvu la PSD si Puiu sa-si tina ciocul mic.Degeaba se umfla el in pene ca e corect,a tradat si o sa mai tradeze pt binele familiei 🙂

  6. Asta ne crede prosti,aceasta retragere se datoreaza faptului ca pesedeiii nu ii pun copilul director la Protectia Copilului decat daca vine cu Vamvu inapoi in PSD!sa ne lase nbea Puiu cu aburelile astea ieftine,in 2004 cand l a tradat pe Morega ,imediat Calinoiu i-a pus fiul si nora directori la Protectia Copiilor,acum se intampla la fel!!!Rusine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here