Puiu Diaconescu: “La Crasna s-a dat jos ilegal un banner cu Vâlceanu”

498

Şeful de campanie al lui Dan Vâlceanu, candidat ARD pe Colegiul 2 de Deputaţi, Puiu Diaconescu este supărat că deşi este nici jumătatea campaniei electorale au apărut lucruri murdare legate de afişajul electoral.

Diaconescu a transmis USL că la Crasna, un banner aparţinând lui Dan Vâlceanu a fost coborât din faţa Căminului Cultural deoarece acolo avea loc o întrunire electorală a USL. Bannerul în cauză a fost ancorat în acel loc cu aprobarea autorităţilor locale, mutarea lui de către activiştii USL fiind interzisă de lege. Vâlceanu şi Diaconescu nu au reclamat însă incidentul la BEJ Gorj, preferând să atragă atenţia celor împricinaţi ca evenimente de acest gen să nu se mai repete. Gheorghe Milosteanu, secretarul general al PSD Gorj a recunoscut cele întâmplate, menţionând că banner-ul în cauză trebuia coborât doar trei ore pe timpul desfăşurării acţiunii USL, după care trebuia amplasat la loc, cel care a desfăşurat operaţiunea susţinând că ar fi avut o aprobare în acest sens. În final, atât Puiu Diaconescu cât şi Gheorghe Milosteanu au marjat pentru o campanie decentă şi fără astfel de incidente.

Ponta şi Ruşeţ, afectaţi
Cu toate acestea în mai puţin de o săptămână şi jumătate de campanie electorală în Gorj, s-au înregistrat numai în Gorj, potrivit MAI, 9 incidente electorale. Au fost sustrase bannerele electorale ale lui Ion Ruşeţ, candidat ARD pe Colegiul 1 de Senat şi stropite cu cerneală bannerele electorale aparţinând candidatului USL pe Colegiul 6 de Deputaţi, Victor Ponta.
A.Stoica
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here