PSD Drăguțești a plantat fapte bune pentru comunitate!

572

Acţiunile Organizaţiei PSD Drăguţeşti au continuat duminică cu un demers util comunităţi, care îşi propune mobilizarea civică pentru a creşte suprafaţa împădurită a României. ,, Organizaţia PSD Drăguţeşti cu bucurie şi mândrie a participat la acţiunea iniţiată de Preşedintelui organizaţiei de plantare a 100 de puieţi forestieri în locurile copilăriei noastre din comuna Drăguţeşti”, au transmis participanții, pe site-ul organizației.

,,Mulţumim tuturor celor care au participat la această acţiune şi îmi doresc ca prin astfel de acţiuni să reuşim mobilizarea unui număr cât mai mare de participanţi din cadrul comunităţii, care să se implice activ în crearea unui mediu curat şi propice dezvoltării, fără a aduce atingere naturii. Toată lumea are de câştigat dacă respectăm natura şi ne supunem legilor ei”, a spus și președintele organizaţiei PSD Drăguţeşti, Simcea Elena-Minodora

1 COMENTARIU

  1. Mai inteligentilor , cine va invata sa plantati puieti in luna mai ? Nici un fir nu se va prinde , v ai batut joc de materialul saditor .Pe motiv de campanie electorala va bateti joc de materialul saditor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here